Hétfőtől csütörtökig a Feyenoord vendége lesz, majd Hollandiából nem haza, hanem Skóciába, a Celtic Glasgow csapatához utazik Korcsmár Zsolt – adta hírül az Újpest honlapja. Az U20-as bronzérmes focista a héten végigjátszotta a Videoton ellen megnyert Magyar Kupa-meccset, akárcsak Debreceni András a Honvédban. Több fiatal a ligakupában játszott, Gosztonyi gólt is lőtt a Fradinak. Az idegenlégiósok közül csak Koman lépett pályára, igaz, ő csapata egyik legjobbja volt.

Bari-Siena 2-1 (bajnoki)

Koman Vladimir először kezdő volt a Bariban. A 83. percig játszott a győzelmével a nyolcadik helyre előrelépő csapatban.

Córdoba-Girona 2-2 (bajnoki)

Simon András kispados volt a spanyol másodosztályú csapatnál.

Reggina- Brescia 4-0 (bajnoki)

A hazaiaknál Kovácsik Ádám nem játszott, a Bresciánál Varga Roland a kispadon ült.

Győr-Honvéd 0-1 (hétközi Magyar Kupa)

A győrieknél Kiss Máté, Dudás Ádám és Zámbó Bence sem játszott. A vendégeknél visszatért sérülése után, és végigjátszotta a meccset Debreceni András.

Újpest-Videoton 1-0 (hétközi Magyar Kupa)

A hazaiaknál Korcsmár Zsolt végigjátszotta a meccset, a vendégeknél Présinger Ádám nem lépett pályára.

Kecskemét-MTK 2-2 (hétközi ligakupa)

A hétközi ligakupa-meccsen Gosztonyi András lépett pályára a bronzérmet szerzett U20-as keretből, őt a 72. percben cserélték le. Szekeres Adrián nem játszott.

FTC-MTK 1-3 (hétvégi ligakupa)

A ferencvárosiaknál sem Megyeri Balázs, sem Tóth Bence nem lépett pályára. A vendégeknél a szombati ligakupa-meccsen is csak Gosztonyi játszott, ő szerezte, 11-esből, csapata második gólját a 41. percben.

Kecskemét-DVTK 3-0 (hétvégi ligakupa)

A vendégeknél sem Takács Péter, sem Balajti Ádám nem játszott.

Kaposvár-Videoton 0-2 (hétvégi ligakupa)

A fehérvári csapatban végigjátszotta a meccset Présinger Ádám.

Pápa - Győri ETO FC 0-3 (hétvégi ligakupa)

A győzelmükkel a csoport élére álló győrieknél Kiss Máté végig a pályán volt, Dudás Ádám és Zámbó Bence nem kapott lehetőséget.

Gulácsi Péter nem játszott a héten. A tartalékcsapatok bajnokságában a Liverpool Wigan elleni, november 25-re kiírt meccsét elhalasztották (a klub honlapja szerint a tartalékok január 14-ig nem is játszanak tétmeccset, akkor a Manchester United lesz az ellenfelük), míg a felnőttek Everton elleni városi rangadójára nem nevezték.

Németh Krisztián továbbra is lábadozik a sérülése után, így az AEK nélküle verte 1-0-ra a PAOK-ot a görög bajnokság rangadóján.

Futács Márkó a Werder Bremenben sem a felnőttek csapatában, sem a második együttesnek számító U23-asok között nem játszott a hétvégén.

A Haladásnak és a Paksnak nem volt meccse, így Simon Ádám és Szabó János nem lépett pályára.

A tiszteletbeli bronzérmes Kádár Tamás kispados volt a Newcastle-Swansea-meccsen (3-0). A Newcastle vezeti az angol másodosztályt.

Címkék: feyenoord celtic koman vladimir korcsmár zsolt klubmeccsek gosztonyi andrás

A bejegyzés trackback címe:

https://uhuszas.blog.hu/api/trackback/id/tr251562708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

r123 2009.11.30. 11:42:59

azokat nem veszitek bele a figyelésbe akik lényegében a csapathoz tartoznak, de nem kerültek be a vb keretbe? Nagy Olivér, Szabó L, Gál, Busai (ő pl. épp a hétvégén gólt is lőtt a ligakupában a fradinak),..

orient 2009.11.30. 14:35:33

hát ebből leszürve akkor még mindig csak a Koman ér valamit. Ezt eddig is tudtunk. Talán Németh ha felépül és újra kezdőben lesz.

serjtankian 2009.11.30. 15:25:21

@orient: nem 3 hét alatt lesz a többiekből nemzetközi szinten is jól játszó játékos. (20 évesek és felnőttcsapatokról beszélünk!)

Amúgy meg elsiklottál a cím felett?

orient 2009.12.01. 13:59:54

@serjtankian: dehogy is siklottam.Csak már unalmas hogy mindig mindenkit mindenki hív, hír lesz belőle, mindenki reménykedik aztán kispadon ül 3 évig. Nem 20 évesen lesznek sztárok? hmm. elősször is már 21 éves korosztály és ajánlom figyelmedbe Messi-t. 22 éves és kapott valami szar aranygömböt mostanság. Aki tehettség az 21 évesen is az sé felfedezik. Ahogy pl. a Koman az is mert már stabil tagnak látszik a Bariban remélhetőleg hamarosan. Nem véletlenül volt a magyar vál. legjobbja. Németh hasonló csak kicsit gyengébb és nagyon sérülékeny sajnos.

serjtankian 2009.12.04. 01:12:52

@orient: höhö, röhögnöm kell már bocs :) 21 éves korosztály az U-20as válogatott?:) értem én hogy 1 év ide vagy oda nem számít de itt pont elvi kérdés, mi van veled?:) a blog neve felett is elsiklottál?:)

21 évesen nem sok játékos kap még lehetőséget, csak a kivételes tehetségek akik (tegyük fel 1 játékos/10.000 játékos:azaz ennyi játékosból lesz egy ilyen) már elég erősek FIZIKAILAG és ÁLLÓKÉPESSÉG szempontjából is.

Te pedig egy olyan embert hozol fel példának, aki az elmúlt futballidőszak legnagyobb alakja (tegyük fel 1 játékos/1.000.000). Azért ne szálljunk el.

Vladimir és Németh kivételes tehetségek, de rajtuk kívül is ki fog nőni egy-két meghatározó játékos ebben biztos vagyok.

Hogy cáfoljam amit te mondasz, Stadler Józsi bá megnézett két ukránt a csapatához. Végül Nicsenkot igazolta le, mert úgy gondolta, hogy ez a fiatal Sevcsenko mennyire falábú.
süti beállítások módosítása