Gosztonyi ismét gólt lőtt

 2009.11.22. 10:42

A 21 világbajnoki résztvevőből 12-en léptek pályára a hétvégén, egy kivételével hazai elsőosztályú meccseken. Négyen sérültek, Gulácsinak jövő szerdán lesz meccse, a többiek, bár játszhatnának, ezúttal is csak a kispadról vagy a nézőtérről figyelhették a meccseket. Koman egy félidőt kapott, szögletből szépített a Bari.

MTK-Diósgyőr 4-0

A hazaiak harmadik gólját tizenegyesből Gosztonyi András szerezte, majd gólpasszt adott a negyedikhez. Szekeres Adrián sérülése miatt továbbra sem játszik. A diósgyőrieknél a Nemzeti Sport által dicsért Takács Pétert az 56., Balajti Ádámot a 75. percben cserélték le.

Vasas-Újpest 1-2

A vendégeknél Korcsmár Zsolt végigjátszotta a meccset.

Videoton-Győr 0-0

Présinger Ádám továbbra is sérült, így értelemszerűen kimaradt a hazaiak csapatából. A vendégeknél Kiss Máté szinte végigjátszotta a meccset, a 91. percben cserélték le. Dudás Ádám a 62. percben állt be, Zámbó Bence a kispadon ülte végig a meccset.

FTC-Bp. Honvéd 0-0

Megyeri Balázs ismét kapott gól nélkül zárta a meccset, amelyen Tóth Bence is végig a pályán volt. A vendégeknél továbbra is sérült Debreceni András.

Paks-Haladás 2-0

A hazaiaknál Szabó János végigjátszotta a meccset, a vendégeknél Simon Ádámot a 77. percben lecserélték.

Roma-Bari 3-1

Koman Vladimirt a félidőben küldte be az edzője, ekkor már Totti mesterhármasával 3-0-ra vezetett a Roma. Koman szögletéből szépített a Bari, aktív volt, volt két lövése is és kapott egy sárgát. A hosszabbítással együtt 51 percig volt a pályán, ez volt az eddigi leghosszabb bevetése a Seria A-ban.

Salernitana-Reggina 3-2

A tartalékcsapatok Primavera bajnokságában idegenben vereséget szenvedő mérkőzésen játszott Kovácsik Ádám.

Brescia-Lecce 1-0

Varga Roland nem játszott a győztes hazai csapatban. A tartalékcsapatban viszont igen, kezdőként hatvan percet kapott, idegenben 2-1-re verték az Udinesét.

Freiburg-Werder Bremen 0-6

A győzelmükkel a tabella élére ugró brémaiak nem nevezték a mérkózésre Futács Márkót.

Levante-Cordoba 0-0

A korábban gyomorfertőzéssel bajlódó Simon András nem játszott.

Kavala-AEK Athén 2-1

A gyenge formában lévő athéni csapatban most még nem lépett pályára az olaszok elleni U21-es Eb-selejtezőn megsérült Németh Krisztián. A csapat gyenge szereplését látva nem meglepő, hogy a klubnál remélik: a 28-i, PAOK elleni rangadóra már felépül. Ha mégsem, akkor december 2-án, az Everton elleni Európa Liga-meccsen térhet vissza.

Gulácsi Pétert nem nevezték a Liverpool első csapatának hétvégi bajnokijára, a tartalékcsapatban 25-én a Wigan Athletic tartalékai ellen.


Címkék: klubmeccsek

A bejegyzés trackback címe:

https://uhuszas.blog.hu/api/trackback/id/tr921543264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Matteo_B 2009.11.22. 17:03:04

Koman a beállása után a Bari legjobbja volt szerintem.
süti beállítások módosítása