Koman és Simon is kezdő volt

 2010.01.18. 12:34

Koman tagja volt az Interrel döntetlenező Barinak, Simon először kezdett a Córdobában, Németh Krisztián még sérült.

Ha valaki az egyik héten a lelátón ül, a következőn pedig ilyen jól játszik az Inter ellen, ez a csapatnál uralkodó egészséges légkört is mutatja - nyilatkozta a meccs után Koman Vladimirról az edzője, Giampolo Ventura. Így is lehet magyarázni, hogy miért csak alkalmanként játszatja egy szakvezető az olasz sportlapoktól (6,5-es a La Gazetta dello Sporttól) remek értékelést kapó játékosát, és jelzi, hogy hiába játszott jól Koman az Inter ellen, egyáltalán nem biztos, hogy újra a kezdőben lesz a Genoa ellen szerdán (az ezúttal a középpálya bal szélét bejátszó, Maicont semlegesítő Komant a 77. percben cserélte le Ventura.)

A spanyol másodosztályban az elmúlt hetekben csereként egyre több lehetőséget kapó Simon András másodszor volt kezdő a Córdobában. A 60. percig volt a pályán, gólt nem szerzett, a Córdoba pedig azután fordította meg a meccset, hogy Simon már a kispadon ült. Simon eddig hétszer kapott játszott (egyszer sem végig), gólt még nem lőtt a csatár.

Németh Krisztián nem játszott az AEK Athénban (Iraklisz-AEK 1-1), sérülése sokkal lassabban javult a vártnál.

Kispados volt a Regginában Kovácsik Ádám (csapata 3-1-re kikapott a Cesenától), Varga Rolandot nem nevezte a Brescia.

Futács Márkó nem került be a Bundesliga első 2010-es fordulóján Frankfurtban egygólos vereséget szenvedett Werder keretébe.

A többieknek nem volt meccsük.

Átigazolási hír, hogy a Győrből a Diósgyőrbe szerződött kölcsönbe Zámbó Bence, akiben ősszel egyetlen perc erejéig sem bízott Pintér Attila edző.

A bejegyzés trackback címe:

https://uhuszas.blog.hu/api/trackback/id/tr371681708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tintás Barnes 2010.01.18. 13:10:18

Nem kötözködésképp, de Koman emlékeim szerint a bal oldalon tolta az Inter ellen...

haszán 2010.01.18. 13:16:27

teljesen jogos, a megszokás, ugye. javítom

Hopeful John Doe · http://lasztirugas.blog.hu/ 2010.01.18. 19:17:17

Futáccsal mi történt? Elképesztő mennyire nem játszik a Werderben...
süti beállítások módosítása