Futács Márkó bár a 23-as keret tagja volt, végül nem csatlakozott az olaszok elleni U-21-es Eb-selejtezőre készülő csapathoz.

"Mivel valamennyi támadó egészséges, Egervári Sándor, a csapat szakvezetője úgy döntött, hogy Futács Márkónak (aki szerdán még meccset játszik, s csak este érkezne meg), nem kell hazatérnie, így a Werder Bremen támadója nem szerepel majd az olaszok elleni meccsen" - adta hírül az MLSZ honlapja kedden.

A Werder honlapjáról ugyanakkor az derül ki, hogy a német csapat nem játszott szerdán meccset, sem a felnőttek, sem a tartalékok. Futácsról egyébként írnak a honlapon, mégpedig azt, hogy már felgyógyult a világbajnoki bronzmeccsen szerzett könnyebb sérüléséből,  kedden a társaival edzett, szerdán pedig csatlakozik a magyar válogatotthoz. Írták ezt kedden délután.

Futács tehát nem jön, amit akár indokolhat az is, hogy egyetlen percet sem játszott a Werderben a világbajnokság óta. Bár ugyanez elmondható a spanyol másodosztályú Córdobában játékosáról, Simon Andrásról is, akit viszont meghívott Egervári (Futács sérült volt, Simon egy gyomorfertőzéstől gyengült le a vb után).

Két másik csatár van még a keretben, az AEK Athénban alapemberré váló, és gólokat lövő, gólpasszokat adó Németh Krisztián, illetve a magyar bajnokságban 12 meccsen kilenc gólt szerző MTK-s Lencse László.

Címkék: futács márkó

A bejegyzés trackback címe:

https://uhuszas.blog.hu/api/trackback/id/tr381520865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kalapácstollú 2009.11.13. 09:37:30

Harmadik? Mint a válogatott? :)

dávidka22 2009.11.13. 13:13:14

Basszus Futács és Balajti is kurva jók lehetnek, oda kellene figyelni rájuk, menedzselni kéne őket rendesen. Mondjuk a Werderben nem féltem Futácsot, remélem, kicsit agresszívabb lesz egy-két év alatt...

Na mindegy, nem ez lesz életem legfontosabb kommentje :) bocsi :)

sing-lee 2009.11.13. 15:44:49

Futács azér' nem játszik mert úgy mozog mint Koller, csak nem olyan gólerős.
süti beállítások módosítása