Németh parádés gólpassza

 2009.11.06. 10:20

A külföldön játszó világbajnoki bronzérmesek közül (Koman, Gulácsi, Kovácsik, Varga Roland, Simon András, Futács) egyelőre csak Németh Krisztián stabil kezdő a csapatában, csütörtökön az Európa Ligában is pályára lépett a BATE Boriszov ellen.

Németh már az első percben adott egy nagyon finom és tökéletes ütemű passzt, amiből Blanco lőtt gólt. Némethnek volt még egy helyzete, két védőt vert meg, de a lövését a fehéroroszok kapusa hárította.

Ez volt a magyar csatár második Európa Liga-meccse, az elsőn, szintén a BATE ellen Fehéroroszországban 11-est harcolt ki. Gólt az EL-ban még nem szerzett a neki jutó 173 perc alatt. Ötször lőtt kapura, ötször futott lesre és kapott egy sárgát. (A görög bajnokságban hat meccsen már két gólt lőtt, és adott egy gólpasszt is.)

Futács Márkó csapata, a Werder Bremen is játszott csütörtökön az EL-ben, a németek 2-0-re verték az Austria Wient, de a magyar csatár nem volt a keret tagja.

Címkék: németh krisztián európa liga

A bejegyzés trackback címe:

https://uhuszas.blog.hu/api/trackback/id/tr571504330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Irapuatótól Szuezig 2009.11.06. 16:06:42

Sajnos nagyon úgy tűnik, hogy Némethen kívül nem nagyon játszanak a külföldi u20asok a csapataikban, sőt, sokan a hazaiak közül sem. Talán télen lesz pár értelmes igazolás, ahol kezdőként számítanak rájuk.
süti beállítások módosítása