Európa legjobbjai Miskolcon

 2009.10.29. 09:43

A világbajnoki bronzérmes csapatból a hétközi meccseken eddig kilencen léptek pályára, Gulácsi és Németh csütörtökön még játszhat. A Diósgyőr-MTK kupameccsen négyen is szerepeltek, Kovácsik Ádám az U19-es válogatottban játszott, az olasz légiót nem nevezték a bajnoki meccsekre.

Diósgyőr-MTK 0-3

A hazaiaknál Takács Péter a középpályán, Balajti Ádám a csatársorban kezdett. A vendégeknél Szekeres Adrián a védelemben játszott, míg Gosztonyi András a középpályán kezdett, és ezúttal nem szerzett gólt. A Nemzeti Sport tudósítója Gosztonyit említette a jók között.

Újpest-Kecskemét 6-2

Az újpesti Korcsmár Zsolt középpályásként a kezdőben lépett pályára, az 53. percben cserélték le.

Bp. Honvéd-Szolnok 3-0

A Honvédban Debreceni András a sérülése miatt továbbra sem játszik.

Brescia-Gallipoli 0-1

A másodosztályú olasz bajnoki mérkőzésre nem nevezte a Brescia Varga Rolandot (a meccset végigjátszotta viszont Vass Ádám).

Kaposvár-Győr 0-2

A Győrbe Kiss Máté a 74., Dudás Ádám a 89. percben állt be, Zámbó Bence nem lépett pályára.

Pápa-Videoton 0-0

A fehérváriaknál Présinger Ádám nem játszott.

ZTE-Haladás 1-1

Simon Ádám kezdőként lépett pályára a Haladásban, az 55.percben lecserélték.

Parma-Bari 2-0

Koman Vladimir nem játszott a Bariban az olasz élvonalbeli bajnokság szerdai meccsén.

Oroszország-Magyarország 2-1

Kovácsik Ádám végig védett az U19-es Európa-bajnoki selejtezőn, a magyar csapat csoportmásodikként a vereség ellenére is továbbjutott.

Werder Bremen-Kaiserslautern 3-0

A brémaiaknál nem játszott Futács Márkó.

Nem lépett pályára Megyeri Balázs és Tóth Bence (FTC), valamint Szabó János (Paks), miután csapataik már kiestek a Magyar Kupából. A spanyol kupából szintén korábban kiesett Simon András csapata, a Cordóba.

Update:

Gulácsi Péter csütörtökön nem lépett a Liverpool tartalékcsapatának a Manchester United ellen 4-3-ra megnyert meccsen. Németh Krisztián sem játszott az AEK Athénban, amely a Thrasyvoulos otthonában nagy meglepetésre 1:0-ra kikapott.

Címkék: klubmeccsek

A bejegyzés trackback címe:

https://uhuszas.blog.hu/api/trackback/id/tr411480784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2009.10.29. 13:43:37

A tegnapi Arsenal-Liverpool meccsen jó pár 20 éven alulit láttam, akik már tizenhét évesen kinőtték az U20-as utánpótlástornákat. Más szinten is futballoznak, mint a mieink.

Persze, hogy a Simon Ádámok mehetnek Isten hírével egy ilyen tornára, de a Mario Balotellik már nem, mert szükség van rájuk, és hiányoznának az első csapatban.

Bármennyire is örülök, tényleg nagyon örülök, el kéne felejteni ezt az "Európa legjobbjait", mert rettenetesen pofára esünk majd. Megint.

Blava 2009.10.29. 15:20:25

Sztem meg pont nem baj, ha "Európa legjobbjairól" beszélünk. Miért nem azok? Ráadásul, ha most nem viselik el a terhet, később mi lesz velük? És pofára egészen biztosan nem fogunk esni, mert ez a generáció, fokról fokra lépeget felfele. Biztos vagyok benne, h rengeteg kellemes percet fognak okozi nekünk még a srácok. Ne feledkezzünk meg Varga Józsiról, Dzsuzsákról, Filkorról, Farkas Balázsról, Szalairól, Vas Ádámról vagy akár a jelenlegi U19-es csapat néhány tagjáról sem. Nem vártunk már eleget valami nagy sikerre? Merjünk már Eurpa legjobbjai lenni, a kutyaúristenit neki!
süti beállítások módosítása