A világbajnoki bronzérmesek közül nyolcan játszottak egy korosztállyal feljebb az U-21-es Európa-bajnoki selejtezőn (Gulácsi, Korcsmár, Szabó János, Gosztonyi, Varga Roland, Simon András, Koman és Németh, utóbbi kettő - akárcsak Egyiptomban - gólt is rúgott az olaszoknak). A 2-0-s győzelem Sport Gézás tudósítása itt érhető el.

A bővebb keretbe Egervári Sándor 12 vb-bronzérmest hívott be (a fentieken kívül Megyeri, Kovácsik, Debreceni, Zámbó). A keretből, vagy a szűkítés után kimaradtak közül öten magyar bajnoki, illetve Ligakupa-meccsen léptek pályára az olasz meccsel egyidőben. A zártkapus hazai meccsén a Fradiban mindkét bronzérmes végig játszott a Honvéd ellen, Megyeri Balázs nem kapott gólt, Tóth Bence kapufáig jutott, a meccs O-O lett.

Hárman a Ligakupában játszottak. A sérüléséből a Videotonba visszatért Présinger Ádám gólpasszt adott a Paks ellen (3-0-ra nyert a Fehérvár), a Győrben Kiss Máté végig a pályán volt, Dudás Ádámot az 57. percben cserélte be Pintér Attila a ZTE ellen (1-0-ra nyert a Zalaegerszeg hazai pályán). A harmadik győri, Zámbó az U-21-es csapat edzőtáborában belázasodott.

A bejegyzés trackback címe:

https://uhuszas.blog.hu/api/trackback/id/tr681523513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fidel figyel 2009.11.15. 21:42:31

megint szuper volt a csapat, gratulálok!hajrá. Koman a nagy válogatottba! Meg a többieket is, minél előbb:)

MakoG 2009.11.16. 12:55:51

Nem tudjátok, hogy miért csak az egyik lelátót nyitották meg Győrben?
süti beállítások módosítása