Kiss és Korcsmár végignyomta

 2009.11.18. 11:27

A Magyar Kupa keddi negyeddöntőiben hat U20-asból csak ketten játszottak, de ők legalább végig.

Videoton-Újpest 0-1

Az újpesti Korcsmár Zsolt szokása szerint végigjátszotta a meccset. Csapata ezzel visszavágott a Videotonnak a bajnokságban elszenvedett vereségért. A hazaiaknál Présinger Ádám nem játszott.

Honvéd-Győr 1-1

A Honvédban Debreceni András még mindig sérült. A Győr három U20-as bronzérmese közül Kiss Máté a középpálya jobb oldalán végig játszott, Zámbó Bence és Dudás Ádám viszont nem kapott lehetőséget Pintér edzőtől. A Nemzeti Sport tudósítása Kisst a jók között említette.

Németh Krisztián, szintén a Sport szerint, november végéig, december elejéig nem játszhat az olaszok ellen elszenvedett részleges bokaszalag-szakadása miatt.

Címkék: klubmeccsek

A bejegyzés trackback címe:

https://uhuszas.blog.hu/api/trackback/id/tr281533943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mr.guargumi 2009.11.18. 12:15:17

Németh sérülése nagy kár, a srác formában van, ez a Görög kirándulás igazi ugródeszka lehet a számára. Szerencsére hamar visszatérhet, remélhetőleg nem zökkenti ki a ritmusból a sérülés.
süti beállítások módosítása