Soványka kis poszt lesz a mostani az U-20-asok heti teljesítményéről. A légiósok közül csak Simon András játszott fél órát a Córdobában. Itthon meg már tél van, egyetlen hazai tétmeccsen, egy Magyar Kupa-találkozón Gosztonyi végig a pályán volt.

Recreativo- Córdoba 0-0 (Simon András)

A spanyol másodsztályú csapatban újra pályára lépett Simon András, a hatvandik percben küldte be edzője.

Debrecen-MTK 2-0 (Gosztonyi András, Szekeres Adrián)

A Debrecen BL-meccsei miatt elhalaszott Magyar Kupa-meccsen Gosztonyi végig a pályán volt, gólt nem lőtt. Szekeres vállsérülése még nem jött rendbe.

Bari-Juvetus 3-1 (Koman Vladimir)

A két korábbi fordulóval ellentétben a kispadon hagyta edzője Komant, aki a hét elején gyomorfertőzéssel bajlódott.

Reggina-Sassuolo 0-2 (Kovácsik Ádám)

Még kedden játszották a Serie B-ben a meccset, a Reggina harmadik számú kapusa, a tartalékcsapatban rendszeresen védő Kovácsik Ádám nem kapott lehetőséget. A Reggina hétfőn este játsza következő meccsét.

Ancona - Brescia 2-0 (Varga Roland)

Vargát nem nevezték az olasz másodosztályú meccsre, a tartalékcsapatban sem játszott.

AEK Athén-Levadiakos 3-2 (Németh Krisztián)

Németh Krisztián még sérült.

Werder - Schalke 0-2 (Futács Márkó)

Futácsot nem nevezték a meccsre. Februárig a tartalékcsapatban sem játszhat, mert akkor lesz csak egy éve, hogy a Werder játékosa lett, márpedig ez feltétel, hogy ott pályára léphessen.

A többieknek nem volt meccse.

A hét híre még, hogy Erwin Koeman megnevezte azt a négy U-20-as játékost, akinek van esélye, hogy a közeljövőben a felnőtteknél is lehetőséget kapjanak: Koman, Németh, Korcsmár, Gulácsi.

 

Címkék: decemberi forduló

A bejegyzés trackback címe:

https://uhuszas.blog.hu/api/trackback/id/tr861597054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása