Három kapusunkból kettő játszott a héten, egyikük sem kapott gólt, a nehezebb dolga valószínűleg Gulácsi Péternek volt, akinek büntetőt is hárítania kellett a Liverpool tartalékbajnoki meccsén idegenben. Kedden és szerdán csak négy világbajnoki bronzérmesünk lépett pályára.

Everton-Liverpool 0-1

Gulácsi Péter végigjátszotta a meccset, befújtak ellenünk egy 11-est, de az evertoni kapufára rúgta. A Liverpool tartalékcsapatának jobban megy, mint a felnőtteknek, hat győzelemmel és egy vereséggel vezetik az északi divíziót.

Paks - Kaposvár 4-0 (Ligakupa)

Szabó János (Paks) nem játszott.

MTK - Vasas 3-0 (Ligakupa)

A hazaiaknál ezúttal sem Szekeres Adrián, sem Gosztonyi András nem lépett pályára.

DVTK - FTC 3-0 (Ligakupa)

A diósgyőrieknél sem Takács Péter, sem Balajti Ádám nem játszott az NB III-as csapatával pályára lépő FTC ellen.

FTC - Győr 1-0 (az U-20-as vébé miatt elhalasztott bajnoki)

A Ferencvárosban Megyeri Balázs kapott gól nélkül védett, igaz, nem is volt sok dolga, Tóth Bencét a 80. percben lecserélték. A győrieknél csak Dudás Ádám szerepelt a kezdőben, ő az 53. percig volt pályán. Kiss Máté a kispadon ült, Zámbó Bencét nem nevezték a meccsre.

Két játékosunk csapatának csütörtökön lesz meccse: a Werder Bremen (Futács Márkó) az Austria Wien ellen, míg az AEK Athén (Németh Krisztián) a BATE Boriszovval játszik az Európa Ligában.

Nem játszott hétközi meccset a magyar ligakupába csak a középdöntőben bekapcsolódó Honvéd, Újpest és Haladás, így nem lépett pályára Debreceni András, Korcsmár Zsolt és Simon Ádám. Nem volt hétközi tétmérkőzésük az olaszországban játszóknak, Koman Vladimirnak (AS Bari), Kovácsik Ádámnak (Reggina) és Varga Rolandnak (Brescia) sem, továbbá Simon Andrásnak (Cordoba CF). A Győr-Videoton ligakupa-meccset december 2-ra halasztották, így a székesfehérvári Présinger Ádám csapata sem lépett pályára.

Címkék: klubmeccsek

A bejegyzés trackback címe:

https://uhuszas.blog.hu/api/trackback/id/tr971498579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása