A világbajnoki bronzérmesek közül csak ketten léptek pályára, összesen játszottak 90 percet. Kovácsik Ádám a Reggina tartalékcsapatából felment a nagyokhoz, de egyelőre csak a kispadig jutott, Németh Krisztián még mindig sérült.

 

Córdoba - Albacete 0-2

Simon András a szünetben állt be a másodosztályú csapatba. Ez volt eddig a leghosszabb lehetősége, de gólt nem tudott szerezni, a Córdoba meg kikapott.

MTK-Debrecen 2-0 (Magyar Kupa)

A kupavisszavágón Gosztonyi András az első félidőben játszott, csapata 11-esekkel kiesett.

Gosztonyi csapattársa, Szekeres Adrián túl van a régóta esedék vállműtéten, 3-4 hónapot kell még kihagynia. Garami József eduő az év végi értékelésben Szekeresről azt mondta, hogy jó teljesítményt nyújtott a sérüléséig, Gosztonyi András megmutatta oroszlánkörmét és időnként kiválóan játszott, de teljesítménye hullámzó volt.

Reggina-Triestina 3-1, Gallipoli - Reggina 2-1

Két meccset játszott a múlt héten az olasz másodosztályú csapat. Az idény elején a Reggina harmadik számú kapusának tekintett Kovácsik Ádám mindkét meccsen kispados volt.

Brescia - Modena 2-1

Varga Rolandot nem nevezték a meccsre.

Hamburg-Werder 2-1

Futács Márkót nem nevezték a meccsre.

Asteras Trippolis - AEK Athén 2-0

Németh Krisztiánt sérülése miatt nem nevezték a meccsre.

A Bariban játszó Koman Vladimir mérkőzése a havazás miatt elmaradt. A többieknek nem volt meccse.

 

Címkék: simon andrás

A bejegyzés trackback címe:

https://uhuszas.blog.hu/api/trackback/id/tr371618380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása